Здравейте и добре дошли, аз съм Виктория или накратко Вики.

Любовта ми по книгите започна, когато за пръв път прочетох “Хари Потър и философският камък”. Всъщност, това беше първата книга, която си купих със собствени пари. Веднага след като я прочетох изтичах до книжарницата за продължението (да, по онова време си купувах книгите една по една и ги четях, а сега имам толкова книги, които си чакат реда…)

Откакто се помня искам да започна буктюб канал, но по една или друга причина, това още не се е случило. Затова пък реших да започна със страничка, където да пиша повече за книгите, които са ми харесали (а и тези, които не са).

Често превключвам от български на английски (that’s just how I am xD), но ще се постарая доколкото е възможно да не използвам английски хаха. Освен това, уча корейски и се интересувам от китайски.

За малко да забравя ;д. Любимата ми книга всъщност не е “Хари Потър”, както много от вас биха си помислили. До този момент, любимата ми книга си остава “Крадецът на книги” на Маркъс Зюсак и силно я препоръчвам на всеки, който не я е чел.

the book thief