Tome Topple Readathon | Round 9

Tome Topple е четатон, създаден от Сам от Thoughts on Tomes. Четатонът е посветен на четенето на книги над 500 страници (антологии и сборници от разкази не се броят, самото произведение трябва да бъде над 500 страници). Рунд 9 на Tome Topple ще се състои от 9-ти до 22-ри ноември.

Можете да последвате twitter акаунта @Tome_Topple, където ежедневно се организират спринтове, както и да говорите с останалите участници в четатона за книгите, които четете, като използвате хаштага #tometopple.

Да преминем към предизвикателствата (които не са задължителни) и какво ще чета ^^

Прочети повече от 1 том

Планирам да прочета общо четири книги по време на четатона, така че това предизвикателство би трябвало да го изпълня лесно.

Прочети томът, които е в TBR списъкът ти от най-дълго време

Не съм сигурна за най-старата си книга, но със сигурност знам, че преди около две години си взех всички книги на Стивън Кинг, издадени от издателство „Ибис“. От тях съм прочела само три засега, така че смятам да продължа с „Кристин“.

Прочети том, който е част от поредица

В началото на годината бях решила да препрочета книгите от „Дневниците на вампира“ на Л. Дж. Смит, защото изведнъж ми се догледа сериала ;д. Е, следващата, която трябва да прочета е първата книга от „Дневниците на вампира: Завръщането“, а именно „Свечеряване“.

Прочети том от жанр, който обикновено не четеш

За това предизвикателство мисля да прочета „Илумине“ на Ейми Кауфман и Джей Кристоф. Книгата е написана като сбор от интервюта и статии. Няколко пъти опитах да я зачета тази книга, надявам се най-накрая да успешя да я прочета докрай.

Прочети адълт роман

Ако сега не дочета „Сблъсък на крале“ на Джордж Р. Р. Мартин, не знам кога ще стане просто ;д. Прочела съм 293 от общо 913 страници, тоест още само 620 ;д. А като си помисля, че исках да прочета всички пет книги тази година…

Обикновено, повечето книги, които чета са 400-500+ страници, но пък и не си поставям краен срок. Затова ако прочета 2 от 4-те книги тук, пак ще съм доволна.

Вие ще се включите ли в четатона?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *