reading rush prompts

Както някои от вас може би знаят, през втората половина на месеца ще се състои рунд на четатона „Reading Rush“. Този рунд на четатона е специален и е с цел да ни повдигне настроението и да почетем малко, докато си стоим затворени по къщите. Четатона ще се състои между 16-ти и 19-ти април.

Имаме общо 4 предизвикателства (да прочетеш книга с къща на корицата; да прочетеш книга в една и съща стая през цялото време; да прочетеш книга, чието действие се развива на място, където би искал да отидеш; да прочетеш книга, която ще те накара да се усмихнеш). Можете да прочетете само една книга, с която да отметнете всички предизвикателства, или по книга за всяко едно от тях. Аз смятам да прочета само една, защото и без това последните няколко дни не ми се чете.

Град на име Съвършенство

Книгата, която мисля да прочета, е „Град на име Съвършенство“ от Хелена Дъган, илюстрирана от Карл Джеймс Маунтфорд. Купих си я в края на миналата година или началото на тази и бях много развълнувана да я прочета, но така и не стигнах до нея. Предполагам, че сега е моментът, пък и има не една, а цели 7 къщи на корицата.

С тази книга определено ще отметна две от предизвикателствата – да прочета книга с къща на корицата и да прочета книга в една и съща стая през цялото време. Дали ще изпълня всички предисвикателства, зависи изцяло от книгата. От резюмето, светът в книгата не ми изглежда много приятно място, на което да бъдеш, но ще видим дали няма да се окаже интересен.

Ами вие – мислите ли да се включите в четатона Reading Rush?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *