Здравейте на всички ^^

Реших да започна серия постове, в които да споделям книгите, които мисля, че толкова ще харесам, че ще им дам 5 звездички в Goodreads. Идеята взех от Сам, която прави такъв тип видеа. Ще споделям с вас по 5 книги и също като Сам, когато ги прочета, ще направя пост с нови „предсказания“, а за предишните ще споделя дали са оправдали очакванията ми.


„The Invisible Life of Addie LaRue“

Няма как да не започна с книгата, която чакам от месеци. „The Invisible Life of Addie LaRue“ е най-новата книга на Виктория Шуаб, която излезе на английския пазар на 6-ти октомври. Историята разказва за Ади Лару, която сключва сделка с дявола да живее вечно. Тази сделка обаче си има цена – никой в живота й не я помни. Докато един ден нещата не се променят.

Тази сутрин започнах книгата и от 25-те страници, които прочетох дотук, мога да кажа, че това ще е изключително бързо четиво.

„Vengeful“

„Vengeful“, отново от Виктория Шуаб, е продължението на „Vicious“, която прочетох не отдавна. Моментът, в който прочетох последната страница от „Vicious“, исках да започна продължението. Толкова ми хареса историята на Виктор и Елай, че не се съмнявам за 5-те звезди.

„Моята история“

„Моята история“ на Мишел Обама е книга, която в началото много се съмнявах дали ще е по вкуса ми. Въпреки това, всички ревюта, които съм гледала/чела, са положителни. В някакъв момент се предадох да се чудя и реших да си взема книгата. Към момента съм прочела около 40 страници и за момента книгата успява да ми задържи вниманието. Такъв тип книги обикновено ги чета бавно, така че тази ще отнеме малко време.

„Змия и гълъб“

Искам да прочета „Змия и гълъб“ на Шелби Махурин още откакто буктюбърите, които следя, започнаха да получават ARC копия на книгата. И наистина смятам съвсем скоро да я прочета, защото чаках предостатъчно. Поне 80% от мненията на хората, които следя, са положителни, така че нямам съмнения, че книгата ще ми хареса. А и е фентъзи!

„Град от месинг“

Също като „Моята история“ за книгата на С.А.Чакраборти не бях сигурна в началото. След многото положителни отзиви обаче, реших да й дам шанс. Не знам почти нищо за историята, но имам чувството, че ще ми допадне.


Това беше от мен засега. Ще се върна да споделя дали книгите са оправдали очакванията ми и колко звездички са получили ^^

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *