познайте книгата 1

Здравейте на всички ^^

От известно време ми се искаше да измисля още някакъв тип постове, с които малко да разчупя сайта. Е, след известно умуване, реших това да бъде една игра, в която ще отгатваме книги (или пък само ще си пиша постове хаха). И съответно, предвид целта на съдържанието, реших този тип постове да се казват „Guess That Book“, иначе казано „Познайте книгата“.

Във всеки пост ще ви споделям началото на някоя книга – дали 2-3 изречения, цял параграф, или дори два, това зависи от дължината на изреченията. Предполагам, че в повечето случаи това ще е обикновено първият параграф от книгата, а ако е прекалено кратък, тогава първите два. Ами това е, аз ще споделя началото на книгата, а вие ще опитате да отгатнете коя е тя. Просто е!

Когато има имена, ще ги заменям с тя или той съответно или ще слагам х. Така няма да става ясно веднага коя е книгата.


„Днес е първият ми ден като третокурсничка в колежа, което означава, че ми остават две години до свободата. Всеки ден, прекаран тук, ми напомня колко невъобразимо различна съм от останалите студенти, с неспособността си да общувам и да се чувствам щастлива, с неумението да се освободя от емоционалните окови. Не е лесно да се изолирам от околните, но се справям както мога.“


А ето и една подсказка, която може да ви помогне да се досетите: това е книга, която прочетох миналата година и много обикнах! Не очаквах да ми въздейства толкова силно.

А книгата е: „180 секунди“ на Джесика Парк.
Повече за книгата в Goodreads тук; мнението ми за книгата – тук.

Успяхте ли да познаете от коя книга е параграфът? Ще се радвам да споделите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *